Schadeherstel

Neem contact met ons op en het enige dat ú hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het Europees Schade Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Heeft u problemen met het invullen van dit formulier? Wij helpen u graag!

Het enige dat wij nodig hebben voor de intake zijn de groene kaart en het kentekenbewijs (deel 1a & 1b) van uw auto. Als u gebruik wilt maken van vervangend vervoer, dan dient u ook uw rijbewijs mee te nemen. Autoschade Steenbeek herstelt uw autoschade vakkundig en helpt u snel weer op weg! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Een kijkje achter de schermen

Niets is leuker om een auto weer volledig te herstellen en een klant blij te maken! Daarom geven wij een kijkje achter de schermen. Zie hoe onze collega Sjaak vakkundig te werk gaat.

Wat bieden wij u nog meer?

Behoud merkgarantie

Waardebehoud van uw auto is na een schade van groot belang. Daarom zorgen wij voor volledig behoud van merkgarantie door alléén originele onderdelen te monteren. Origineel past beter, staat beter en de fabrikant biedt weer alle garanties als voorheen. Met het FOCWA Garantiebewijs (dat 4 jaar geldig is) bieden wij u de waarborg en zekerheid van een vakkundig schadeherstel.

Professioneel werken

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn werken wij in een professioneel uitgeruste werkplaats met de modernste uitdeukapparatuur en spuitcabine. Het waarborgen van kwaliteit is van groot belang voor een blijvend goed resultaat.

Energiebesparing en een minimale milieubelasting heeft Autoschade Steenbeek ook hoog in het vaandel staan.

Snel weer rijden

Na een schadegeval wilt u uiteraard zo snel mogelijk weer kunnen rijden.
Met behulp van een digitale camera maken wij een opname van de schade en zenden een fotoset naar de verzekeringsexpert. Door deze moderne procedure is het in veel gevallen mogelijk vrijwel direct te beginnen zodat uw auto weer snel klaar is!

Duidelijke facturen

Wij voorzien u van heldere en gedetailleerde facturen.

Vervangende auto

Heeft u voor de duur van de reparatie een vervangende auto nodig, dan verzorgen wij die voor u. Bij de meeste verzekeringsvormen is de vervangende auto zelfs gratis! U betaalt in dat geval dus alleen de brandstofkosten.

Service

  • Kom langs zonder afspraak
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hulp bij het melden van de schade
  • Hulp bij invullen schadeformulier
  • Geen tijd? Meld uw schade online

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals