Uitdeuken

Deuken in auto's zijn een veelvoorkomend probleem. Gelukkig is de carrosserie van uw auto te herstellen door deze uit te laten deuken. Veel autobezitters denken dat de kosten voor het uitdeuken van auto’s hoog zijn, maar dit is vaak voordeliger dan u denkt. Wilt u weten wat u kwijt bent voor het verwijderen van uw deuken? Neem dan contact op of kom vrijblijvend en zonder afspraak langs in onze werkplaats!

Uitdeuken zonder lakschade

Heeft u kleine deukjes in uw auto? Dan is uitdeuken zonder lakschade een goede optie om dit op een goedkope manier te herstellen. Om een autodeuk zonder te spuiten uit te kunnen deuken, mag de deuk niet te groot zijn en moet de lak nog intact zijn. Wanneer de deuk aan deze voorwaarden voldoet, kan deze met speciaal gereedschap worden verwijderd. Deze werkwijze is tot 75% goedkoper dan opties waarbij spuitwerkzaamheden noodzakelijk zijn.

Deuken met lakschade herstellen

Spotrepair is de perfecte manier om kleine deuken met lakschade te herstellen. De schade wordt plaatselijk hersteld en gespoten, waardoor uw auto niet voor een groot gedeelte gespoten hoeft te worden. Dit maakt het een voordelige en snelle optie van schadeherstel. Wanneer de schade te groot is voor spotrepair, dan zal het herstel ingewikkelder zijn. Denk hierbij aan plamuren, schuren en spuiten.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Autoschadeherstel

Wij repareren uw autoschade snel en vakkundig en bieden zelfs vervangend vervoer aan. Bekijk onze diverse soorten autoschadeherstel.

Bekijk reparatiesoorten

 

Ruitschade

Heeft u een sterretje of juist een grote barst in uw voorruit? Dan is het voor de veiligheid belangrijk om dit te laten repareren. 

Ruitschade repareren

Afspraak maken

Wilt u uw autoschade professioneel laten repareren? Maak dan een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0181 - 482 862.

Afspraak maken 

Autoschade Steenbeek

Seggelant-Zuid 5
3237 ME Brielle (Vierpolders)

Contact

T 0181 - 482 862
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vacatures

Openingstijden

ma t/m vrij 7.30-18.00 uur
zaterdag 9.00-12.00 uur

website: vuijst visuals